FOTO Incendiu pe Autostrada Soarelui. O maşină a ars integral

Şoferii care merg pe Autostrada Soarelui către Bucureşti sunt avertizaţi să fie atenţi în zona Valu lui Traian din judeţul Constanţa, deoarece o maşină a luat foc şi arde cu fum dens.

1681 afișări
Imaginea articolului FOTO Incendiu pe Autostrada Soarelui. O maşină a ars integral

FOTO Incendiu pe Autostrada Soarelui. O maşină a ars integral

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române sfătuieşte şoferii care se deplasează pe Autostrada Soarelui să ruleze cu prudenţă sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, întrucât pe sensul către Capitală al acesteia, la kilometrul 206 (Valu lui Traian, judeţul Constanţa), pe banda de urgenţă, un autoturism arde cu fum dens.

Nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia rutieră este afectată pe ambele sensuri de deplasare.

 

Taguri:
autostrada,
maşină,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici