FOTO Încercau să intre ilegal în România: Cetăţeni din Irak, Siria, Afganistan şi Iran, opriţi la graniţa cu Serbia

Cincisprezece cetăţeni din Irak, Siria, Afganistan şi Iran au fost opriţi la graniţa cu Serbia, de poliţiştii de frontieră de la Oraviţa, când încercau să intre ilegal în România, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

160 afișări
Imaginea articolului FOTO Încercau să intre ilegal în România: Cetăţeni din Irak, Siria, Afganistan şi Iran, opriţi la graniţa cu Serbia

Încercau să intre ilegal în România: Cetăţeni din Irak, Siria, Afganistan şi Iran, opriţi la graniţa cu Serbia

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, jud. Caraş-Severin, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Caraş-Severin, au depistat la frontiera cu Serbia 15 cetăţeni străini care intenţionau să intre ilegal în România.

În apropierea localităţii de frontieră Comorâşte, oamenii legii au depistat 15 cetăţeni străini, respectiv 10 bărbaţi, 3 femei şi doi copii.

„În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Irak, Siria, Afganistan şi Iran, adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, iar copiii au vârste de 4, respectiv 6 ani. La cercetări, adulţii au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia si intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei”, se arată în comunicatul de presă transmis luni de Poliţia de Frontieră.

În cauză se efectuează cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici