Video FOTO Patru persoane rănite în urma unui carambol pe autostrada Arad-Nădlac/ Muncitorul de la Drumuri a decedat la spital

Patru persoane au fost rănite, marţi, pe autostrada Arad-Nădlac, unde o maşină a derapat şi a intrat în alte două autoturisme, în condiţiile în care pe carosabil căzuse porumb dintr-un TIR care se răsturnase anterior, transite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Muncitorul de la Drumuri, rănit în carambolul de pe Autostrada Nădlac-Arad, a decedat la spital.

872 afișări

Marţi, şoferul unui TIR a pierdut controlul asupra volanului, pe autostrada Arad-Nădlac, a rupt parapţii care despart sensurile de mers, a trecut pe celălalt sens de mers, după care s-a răsturnat pe câmpul de la marginea şoselei.

Camionul transporta porumb, iar încărcătura s-a împrăştiat pe câmp şi pe o parte din carosabil.

Circulaţia nu a fost blocată, dar s-a desfăşurat cu dificultate.

Pentru că pe autostradă era porumb căzut din TIR, şoferul unei maşini mici care circula cu viteză nu a putut opri la timp şi a derapat, intrând în alte două autoturisme. Patru persoane, între care şoferii celor trei maşini implicate, au fost rănite, la faţa locului fiind trimis şi elicopterul SMURD.

Una dintre persoanele rănite în carambol este un bărbat angajat al unei companii de drumuri, care se afla în zonă pentru a interveni la ridicarea TIR-urlui răsturnat.

Bărbatul a fost cel mai grav rănit dintre toate victimele.

"Când au ajuns la faţa locului, echipajele au găsit patru victime. Un bărbat în stare gravă, care a fost preluat de către elicopterul SMURD. Două femei în stare gravă, dar stabilă, şi un bărbat în stare ceva mai bună. Toate celelalte trei victime au fost preluate cu autospeciale SMURD. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Conform unor informaţii, cele trei maşini implicate în carambol au numere de Marea Britanie şi erau conduse de cetăţeni de etnie romă. Şoferul care a provocat accidentul a devenit recalcitrant şi a avut o atitudine agresivă în faţa presei, supărat că ziariştii au ajuns repede la accident.

Circulaţia pe autostrada Nădlac-Arad, în zona accidentului, este blocată în continuare.

Sursă foto: ISU Arad.

Muncitorul de la Drumuri, rănit în carambolul de pe Autostrada Nădlac-Arad, a decedat la spital

Muncitorul angajat la o companie de drumuri, care a fost grav rănit în carambolul care a avut loc marţi pe autostrada Nădlac-Arad, a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Muncitorul, care era angajat al unei companii de drumuri, se afla în zonă pentru a interveni la ridicarea unui TIR răsturnat la marginea autostrăzii Nădlac-Arad, el fiind prins între una dintre maşinile mici implicate într-un carambol şi macara.

Bărbatul avea răni extrem de grave, a intrat în stop-cardiorespirator şi în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, a murit la spital.

Şoferii celor trei maşini implicate în carambol, două femei în stare gravă, dar stabilă, şi un bărbat în stare ceva mai bună, au fost preluaţi cu autospeciale SMURD şi se află în continure la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici