FOTO Şcolile din Sectorul 2, redeschise pentru comunitate. Primarul a jucat baschet cu prietenii

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a jucat baschet pe terenul unei şcoli în prima zi în care au fost redeschise acestea spaţii pentru comunitate. Liceenii care erau şi ei în curtea şcolii i-au cerut edilului să construiască o pistă pentru biciclete.

204 afișări
Imaginea articolului FOTO Şcolile din Sectorul 2, redeschise pentru comunitate. Primarul a jucat baschet cu prietenii

SURSĂ: Facebook Radu Mihaiu

Începând de azi şcolile din Sectorul 2 şi-au redeschis porţile pentru comunitate.

Ca să marcheze momentul, primarul Radu Mihaiu a mers la Colegiul Naţional Mihai Viteazul şi a jucat baschet cu prietenii.

„Toată lumea e de acord - curtea şcolii trebuie să redevină un spaţiu al comunităţii, un loc unde se leagă multe prietenii. De dragul vremurilor trecute azi ne-am adunat mai mulţi prieteni la un baschet. Am încins un meci pe cinste cu Cristina Prună, Tudor Pop, Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2, Marius Pellegrini şi mulţi alţii. Am avut alături de noi şi un multiplu campion, căpitan al echipei naţionale de baschet, Virgil Stanescu. Îi mulţumesc pe această cale pentru prezenţă, dar mai ales pentru faptul că a fost blând cu noi toţi ceilalţi care suntem cam ieşiţi din formă”, a povestit Radu Mihaiu pe Facebook.

În curtea liceului, primarul a fost rugat de doi tineri să construiască o pistă de biciclete pe bulevardul Pache Protopopescu.

„Am fost în curtea Colegiului Naţional Mihai Viteazul, unde ne-au invitat doi liceeni foarte implicaţi în comunitatea lor: Tudor Nicolae şi David Constantinescu. Cei doi au adunat susţinere printre colegi şi ne-au solicitat să construim o pistă de biciclete pe bulevardul Pache Protopopescu şi nu numai. Înainte de meci am dat o tură prin cartier să vedem pe unde ar putea trece acest traseu”, a mai spus Mihaiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici