Fratele copilului înecat în Jiu, un adolescent în vârstă de 14 ani, găsit şi el mort

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost găsit înecat în Jiu, duminică, în zona Răcari, lângă Filiaşi, judeţul Dolj, după mai bine de 12 ore de căutări, părinţii confirmând poliţiştilor că este vorba de al doilea lor fiu, primul, un băiat de nouă ani fiind găsit mort sâmbătă seara.

1670 afișări
Imaginea articolului Fratele copilului înecat în Jiu, un adolescent în vârstă de 14 ani, găsit şi el mort

Fratele copilului înecat în Jiu, un adolescent în vârstă de 14 ani, găsit şi el mort

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, copilul de 14 ani a fost găsit la doi kilometri de locul unde se presupune că cei doi fraţi, de 9 şi 14 ani, ar fi intrat în apă, la scăldat, sâmbătă seara.

„Părinţii au confirmat identitatea minorului găsit decedat, este băiatul în vârstă de 14 ani. Acesta a fost găsit în Jiu la aproximativ doi kilometri faţă de locul unde se presupune că cei doi fraţi ar fi intrat în apă”, a transmis Poliţia Dolj.

Primul copil, în vârstă de 9 ani, a fost găsit mort, sâmbătă seara, de un localnic.

Cei doi fraţi, de 9 şi 14 ani, plecaseră, sâmbătă după-amiază, la scăldat în râul Jiu, în zona Răcari.

A fost deschisă o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici