Fratele interlopului omorât la Piatra Neamţ a fost externat

Bărbatul împuşcat, sâmbătă, într-o cafenea din Piatra Neamţ şi al cărui frate a murit în urma atacului, comis de un membru al lumii interlope locale, a fost externat, luni, de la Spitalul Judeţean, starea sa fiind bună, potrivit medicilor.

209 afișări
Imaginea articolului Fratele interlopului omorât la Piatra Neamţ a fost externat

Fratele interlopului omorât la Piatra Neamţ a fost externat (Imagine: Corneliu Calin/Mediafax Foto)

Bogdan Mararu (36 ani) a fost externat, luni dimineaţă, de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, a declarat medicul Sorin Ciobanu, purtător de cuvânt al unităţii spitaliceşti.

Potrivit medicilor, bărbatul a avut două plăgi împuşcate în zona abdominală, care au fost curăţate şi suturate, fără ca rănile să îi afecteze vreun organ intern.

Bogdan Mararu a anunţat că familia sa oferă recompensă de un milion de euro pentru găsirea lui Cristian Chilat - bărbatul care i-a ucis fratele.

Cristian Chilat este căutat în continuare, luni, de sute de poliţişti din Neamţ şi din judeţele limitrofe, care au instituit filtre pentru prinderea bărbatului. De asemenea, Chilat a fost dat în consemn la toate punctele de frontieră din ţară şi au fost distribuite fotografii ale urmăritului atât poliţiştilor, cât şi jandarmilor.

La Piatra Neamţ se află şi şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, chestor şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu, care va supraveghea ancheta în acest caz şi va analiza activitatea Poliţiei Neamţ în asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Cristian Chilat, zis "Falău", este presupusul autor al asasinatului comis, duminică, într-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamţ, asupra lui Gheorghiţă Mararu, cunoscut membru al unei grupări interlope.

Gheorghiţă Mararu (32 ani) şi fratele acestuia, Bogdan (36 ani), stăteau la masă, duminică la prânz, într-o cafenea din Piatra Neamţ, primul din aceştia fiind împreună cu prietena sa. La un moment dat, în local a intrat Cristian Chilat (40 ani), zis "Falău", care a scos pistolul şi l-a împuşcat de patru ori pe Gheorghiţă Mararu şi de două ori pe fratele acestuia, după care a fugit. Incidentul, petrecut sub privirile îngrozite ale celorlalţi consumatori, a fost înregistrat de camerele video de supraveghere aflate atât în interiorul, cât şi în exteriorul localului. Martorii incidentului au sunat imediat la 112, cerând ajutor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici