Fratele lui Dinel Staicu a tras cu arma într-un restaurant

Fratele omului de afaceri Dinel Staicu este cercetat de poliţiştii craioveni pentru folosirea armei fără drept, după ce a tras cinci focuri cu un pistol cu bile de cauciuc, într-un local din Craiova, potrivit unor surse din poliţie.

134 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Dinel Staicu a tras cu arma într-un restaurant

Dinel Staicu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, subcomisar Adrian Căpraru, incidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 22.30, într-un local din Craiova.

În urma audierilor şi cercetărilor făcute de poliţiştii craioveni s-a stabilit că focurile de armă au fost trase cu un pistol cu bile de cauciuc, de către Marian S., care consumase băuturi alcoolice.

În momentul producerii incidentului, în local erau mai mulţi clienţi, însă nicio persoană nu a fost rănită, focurile de armă fiind trase în plan vertical.

Bărbatul este cercetat pentru uz de armă neletală, fără drept, a mai spus subcomisarul Căpraru. Acesta a precizat că arma era deţinută legal de Marian S.

Potrivit unor surse din poliţie, bărbatul care a tras cu arma este fratele lui Dinel Staicu, Marian Staicu. Incidentul a avut loc în restaurantul Dacia, Marian Staicu fiind unul dintre proprietarii localului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici