Fugarul de la Penitenciarul Oradea a fost prins

Deţinutul care nu s-a mai întors la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Oradea după o permisie primită în perioada 13-16 iulie a fost prins, vineri seara, de poliţişti, după ce a tâlhărit o femeie pe care a încercat şi să o violeze.

13 afișări
Imaginea articolului Fugarul de la Penitenciarul Oradea a fost prins

Fugarul de la Penitenciarul Oradea a fost prins

Potrivit comisarului Adrian Bucur, adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Oradea, Bakos Zoltan Francisc a fost prins în urma unui telefon dat de o femeie pe care tocmai o tâlhărise.

Pe baza descrierilor celor două femei tâlhărite, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe făptaş în persoana lui Bakos Zoltan Francisc, de 31 de ani, din municipiul Marghita, dat în urmărire generală pentru evadare din Penitenciarul Oradea.

Bakos Zoltan Francisc este suspectat că, în perioada permisiei, a mai tâlhărit o femeie în propria locuinţă, furându-i un card bancar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici