Fundaţia Ronald S. Lauder România aprinde, miercuri, lumânările de Hanukah şi de Crăciun

Fundaţia Ronald S. Lauder România organizează, miercuri, cea de-a noua ediţie a Galei Prieteniei, în cadrul căreia vor fi aprinse lumânările de Hanukah şi de Crăciun.

141 afișări
Imaginea articolului Fundaţia Ronald S. Lauder România aprinde, miercuri, lumânările de Hanukah şi de Crăciun

Fundaţia Ronald S. Lauder România aprinde, miercuri, lumânările de Hanukah şi de Crăciun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fundaţia Ronald S. Lauder România, alături de Marinel Burduja, PVP al Raiffeisen Bank România, Liviu Negoiţă, primarul Sectorului 3 Bucureşti, şi de elevii şi profesorii Complexului Educaţional Lauder-Reut aprind, miercuri, lumânările de Hanukah şi de Crăciun, la cea de-a noua ediţie a Galei Prieteniei.

Evenimentul va avea loc în prezenţa lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mark Gitenstein, ambasadorul SUA în România, Dan Ben Eliezer, ambasadorul Statului Israel în România, şi Mihai Cristian Atănăsoaiei, prefectul Capitalei.

Şi-au confirmat prezenţa la eveniment peste 300 de oficialităţi ale Guvernului şi administraţiei prezidenţiale, oameni de afaceri cunoscuţi, reprezentanţi din topul managementului băncilor şi preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor şi alte distinse personalităţi.

Gala se va desfăşura miercuri, de la orele 19.00, la Hotel Radisson din Bucureşti. Programul va fi moderat de Radu Moraru şi Irina Păcuraru şi va cuprinde un fashion show semnat Irina Schrotter, un mic repertoriu de muzică şi dans susţinut de elevii de la Lauder-Reut, un scurt concert de jazz, dar şi alte surprize plăcute - tombolă, licitaţii ale lucrărilor de artă ale copiilor.

Fondurile obţinute cu acest prilej sunt destinate proiectelor şi programelor educaţionale de la Lauder-Reut.

Fundaţia internaţională Ronald S. Lauder, cu sediul central în New York (SUA) şi Budapesta (Ungaria), având filiale în întreaga Europă Centrală şi de Est, patronează activitatea celor peste 50 de unităţi de învăţământ particular şi centre educaţionale, pe care le-a înfiinţat în 16 ţări din regiune.

În România, fundaţia a înfiinţat, în anul 1997, Complexul Educaţional Multicultural "Lauder-Reut", care găzduieşte în prezent peste 300 de elevi şi cuprinde o grădiniţă, o şcoală primară şi gimnaziu şi liceu, cu predare în limba engleză, acreditate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. "Lauder-Reut" este una dintre instituţiile de învăţământ private de elită şi s-a dezvolat ca alternativă de succes la şcolile de stat din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici