Funeriu: Nu se va mai copia la bacalaureat. Ce aţi văzut în vămi veţi vedea şi în educaţie

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a afirmat, vineri, că la examenele de bacalaureat din acest an nu se va mai copia şi a avertizat că "dacă alţii nu vor fi vigilenţi" ce s-a întâmplat în vămi se va întâmpla şi în educaţie.

1039 afișări
Imaginea articolului Funeriu: Nu se va mai copia la bacalaureat. Ce aţi văzut în vămi veţi vedea şi în educaţie

Funeriu: Nu se va mai copia la bacalaureat. Ce aţi văzut în vămi veţi vedea şi în educaţie (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Funeriu a declarat, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj, că, începând de anul trecut şi continuând şi în acest an, nu se va copia la bacalaureat.

"Începând de anul trecut şi continuând şi în acest an, vă asigur că nu se mai fura startul în viaţă şi nu se va mai copia la examenele de bacalaureat. Dacă alţii nu vor fi vigilenţi, ce aţi văzut în vămi veţi vedea şi în educaţie. Este un semnal pe care doresc să îl transmit", a spus Funeriu.

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, cel al Agriculturii, Valeriu Tabără, comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş, şi preşedintele Comisiei de Agricultură din PE, Paolo Del Castro, participă, vineri, la USAMV Cluj-Napoca, la Conferinţa Consorţiului USAMV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici