Funeriu şi Baconschi au primit locuinţe de protocol în zone centrale ale Capitalei

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, şi cel al Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, care au preluat recent protofoliul de ministru, au primit spre utilizare locuinţe de protocol administrate de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) şi amplasate în zone centrale ale Capitalei.

38 afișări
Imaginea articolului Funeriu şi Baconschi au primit locuinţe de protocol în zone centrale ale Capitalei

Baconschi şi Funeriu au primit locuinţe de protocol în zone centrale ale Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, Daniel Funeriu a primit cu titlu de locuinţă de protocol un apartament dintr-un imobil aflat pe strada Mihai Eminescu 50-54 în care ocupă spaţii mai multe ambasade acreditate la Bucureşti.

Teodor Baconschi a primit tot un apartament cu titlu de locuinţă de protocol, într-un imobil aflat pe şoseaua Kiseleff nr.24.

Premierul Emil Boc a semnat deja deciziile de atribuire a locuinţelor de protocol către cei doi miniştri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici