Funeriu: Trebuie să luăm o decizie privind beneficiarii şi prestatorii pentru "Cornul şi laptele"

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, miercuri, la o dezbatere cu parlamentarii PDL pe tema Legii educaţiei, că trebuie să ia o decizie privind beneficiarii şi prestatorii programului "Cornul şi laptele".

37 afișări
Imaginea articolului Funeriu: Trebuie să luăm o decizie privind beneficiarii şi prestatorii pentru "Cornul şi laptele"

Funeriu: Trebuie să luăm o decizie privind beneficiarii şi prestatorii pentru "Cornul şi laptele" (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Funeriu a fost invitat de către deputaţii PDL din Comisia de învăţământ pentru a discuta despre structura anului şcolar şi programele "Cornul şi laptele" şi "Încurajarea consumului de fructe proaspete în şcoli".

"În ce priveşte programul generic cunoscut sub numele «Cornul şi laptele», aici cred că trebuie să decidem împreună care sunt beneficiarii, care trebuie să fie beneficiarii şi cine trebuie să fie prestatorii", le-a spus Funeriu parlamentarilor PDL..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici