Furtună în Harghita: Aproape 2.000 de familii au rămas fără energie electrică din cauza unei avarii

Aproape 2.000 de familii din judeţul Harghita au rămas, joi seara, fără energie electrică, din cauza unei avarii produse de furtună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

787 afișări
Imaginea articolului Furtună în Harghita: Aproape 2.000 de familii au rămas fără energie electrică din cauza unei avarii

Furtună în Harghita: Aproape 2.000 de familii au rămas fără energie electrică din cauza unei avarii

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)Harghita, 1.903 gospodării din localităţile Căpâlniţa, Homorod şi Satu Mare, au rămas, joi seara, fără energie electrică.

O reţea de medie tensiune şi 13 posturi de transformare au fost afectate în urma unei furtuni.

Mai multe echipe ale distribuitorului de energie electrică sunt, la ora transmiterii acestei ştiri, în teren, pentru a remedia defecţiunile produse de vreme.

Localităţile respective au fost sub avertizare cod galben de vânt şi ploi puternice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici