Furtună PUTERNICĂ în Râmnicu Vâlcea: Vizibilitatea a fost redusă sub 2 metri/ PERICOL de acvaplanare

Plouă torenţial în Râmnicu Vâlcea, iar vântul suflă cu putere. Traficul rutier a fost închis pe o stradă deoarece vizibilitatea a fost redusă sub 2 metri.

4748 afișări
Imaginea articolului Furtună PUTERNICĂ în Râmnicu Vâlcea: Vizibilitatea a fost redusă sub 2 metri/ PERICOL de acvaplanare

FURTUNĂ PUTERNICĂ în Râmnicu Vâlcea: Vizibilitatea a fost redusă sub 2 metri/ Pericol de acvaplanare

Centrul Infotrafic anunţă că, la această oră, pe DN7 pe raza oraşului Râmnicu Vâlcea, plouă torenţial, iar vântul suflă cu putere.

Pe strada Calea Bucureşti vizibilitatea a fost redusă sub 2 metri, motiv pentru traficul a fost oprit.

Există pericol de acvaplanare.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici