Furturi în lanţ în noaptea de duminică spre luni, în Târgovişte: Trei agenţii de turism au fost sparte de hoţi

Sediile a trei agenţii de turism din Târgovişte au fost sparte în noaptea de duminică spre luni. Deocamdată nu se ştie ce s-a furat, dar poliţiştii îi caută pe hoţi.

1436 afișări
Imaginea articolului Furturi în lanţ în noaptea de duminică spre luni, în Târgovişte: Trei agenţii de turism au fost sparte de hoţi

Furturi în lanţ în noaptea de luni spre duminică, în Târgovişte: Trei agenţii de turism sparte de hoţi

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat, corespondentul MEDIAFAX, că până la această oră au fost înregistrate patru reclamaţii de furt, dintre care trei la agenţii de turism din Târgovişte.

„În prezent, poliţişii specializaţi în investigaţii criminale desfăşoara activităţi de cercetare la faţa locului. Cercetările sunt extinse pentru a se stabili şi existenţa altor infracţiuni de furt sau tentative de furt”, arată IJP Dâmboviţa.

Deocamdată nu se ştie ce şi câte bunuri au fost furate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici