Gabriela Firea: Dăncilă nu este om? Iohannis a spus că vrea să se întâlnească cu oameni

Gabriela Firea a precizat, vineri, că şi Viorica Dăncilă este om, în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că se va întâlni în campania pentru prezidenţiale cu oamenii, însă refuză dezbaterea cu fostul premier.

761 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Dăncilă nu este om? Iohannis a spus că vrea să se întâlnească cu oameni

Gabriela Firea: Dăncilă nu este om? Iohannis a spus că vrea să se întâlnească cu oameni

„Era bine să dezbată şi cu Firea. Am înţeles că a spus domnul Iohannis că vrea să se întâlnească cu oameni. Întreb şi eu - nu retoric: doamna Dăncilă nu este om? Înţeleg că dacă e candidat PSD, e femeie, este fost prim-ministru, e candidatul din turul al doilea - toate aceste aspecte o configurează a fi subom? Asta mă duce cu gândul când aud o declaraţie de tipul: Vreau să mă întâlnesc cu oameni”, a spus Firea la România TV.

Primarul Capitalei a mai precizat că preşedintele României nu este într-o „poziţie bună” dacă refuză dialogul.

La ora transmiterii ştirii, Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, îl aşteaptă pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidenţiale, la Palatul Parlamentului, cu o scenă pregătită pentru dezbatere, în spatele celor două pupitre amplasate fiind trecute numele candidaţilor.

În replică la invitaţia fostului premier, în cursul zilei de vineri, Klaus Iohannis a afirmat că a vrut ca în această campanie electorală să întâlnească cât mai mulţi oameni şi o lasă pe Viorica Dăncilă să îşi facă singură campanie.

„Eu am spus din capul locului că în această campanie vreau să întâlnesc cât mai mulţi oameni şi am reuşit. O astfel de campanie este o ocazie extraordinar de bună de a intră în contact cu oamenii şi asta am făcut. Sunt bucuros şi mulţumit că am făcut-o”, a spus Iohannis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici