Gabriela Firea îi dă în judecată pe consilierii care au acuzat-o că vrea „să dea tunuri imobiliare”

Gabriela Firea a anunţat că îi va acţiona în judecată pe doi consilieri generali, de la PNL şi de la USR, pentru că au susţinut pe Facebook faptul că aceasta ar intenţiona „să dea un tun imobiliar la sfârşit de mandat” prin trecerea depoului Victoria în domeniul privat al Municipiului.

1008 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea îi dă în judecată pe consilierii care au acuzat-o că vrea „să dea tunuri imobiliare”

Gabriela Firea îi dă în judecată pe consilierii care au acuzat-o că vrea „să dea tunuri imobiliare”

„Primarul General, Gabriela Firea, anunţă public faptul că îi va acţiona în judecată pe consilierul general USR Octavian Berceanu precum şi pe consilierul general PNL Cătălin Deaconescu pentru că au afirmat pe reţelele de socializare că Primarul General ar pregăti „un tun imobiliar, probabil cel mai important la sfârşit de mandat”, dar şi pe cei care au ales să preia întocmai această informaţie falsă, fără o minimă documentare”, transmite, miercuri, Primăria Capitalei.

Pe ordinea de zi a şedinţei CGMB a şedinţei de miercuri a fost introdus, apoi retras, un proiect care prevedea trecerea din domeniu public în domeniul privat al Municipiului Bucureşti a terenului pe care funcţionează în prezent depoul Victoria, care se află lângă Guvern şi foarte aproape de strada Paris, adică în zona „zero” a Capitalei.

„Este inadmisibil că din ignoranţa sau prin ignorarea voită a adevărului, un consilier general USR şi un consilier general PNL să facă acuzaţii atât de grave, false şi lipsite de fundament. Politica nu scuză mijloacele. Îi voi acţiona în judecată pe cei doi domni care, deşi se puteau edifica citind cu atenţie proiectul de hotărâre sau aveau posibilitatea să îl interpeleze pe directorul STB pentru clarificări, au preferat să arunce în spaţiul public acuze injuste şi care aduc grave prejudicii de imagine atât mie, ca primar general, cât şi Primăriei Municipiului Bucureşti”, a spus Gabriela Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici