Galaţi: Adolescent mort la spital după ce a fost găsit inconştient, pe câmp (Video)

Poliţiştii au început o anchetă în cazul unui adolescent de 17 ani care a fost găsit, marţi, în stare de inconştienţă şi cu puternice lovituri la cap, în apropierea uneia dintre intrările în combinatul siderurgic ArcelorMittal din Galaţi, tânărul murind la scurt timp, la spital.

40 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Adolescent mort la spital după ce a fost găsit inconştient, pe câmp (Video)

Galaţi: Adolescent mort la spital după ce a fost găsit inconştient, pe câmp (Video)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, marţi dimineaţă, la ora 5.30, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi prin 112 că un tânăr cu identitate necunoscută a fost găsit la ieşirea din combinatul ArcelorMittal Galaţi către Drumul Judeţean 251, în stare de inconştienţă şi având lovituri puternice la cap.

Victima, Marian Codreanu, de 17 ani, din localitatea Cişmele, judeţul Galaţi, care era cunoscută cu antecedente penale, a fost transportată la Spitalul "Sfântul Apostol Andrei", unde din cauza complicaţiilor a murit la scurt timp.

Conform sursei citate, Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi a mai spus că persoana care a sunat la dispecerat a declarat o identitate falsă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că apelul telefonic a fost făcut de către Dumitru Daniel R., de 20 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale.

"Cercetările vor continua pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit moartea tânărului şi pentru identificarea autorului acestei fapte", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici