Galaţi: PERCHEZIŢII la contrabandişti care au introdus în ţară 100.000 de pachete cu ţigări

Procurorii DIICOT Galaţi au făcut 37 de percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracţionale formate din 12 persoane care au introdus fraudulos în România, din Republica Moldova, aproximativ 100.000 de pachete cu ţigări, prejudiciul fiind de peste 500.000 de lei.

140 afișări
Imaginea articolului Galaţi: PERCHEZIŢII la contrabandişti care au introdus în ţară 100.000 de pachete cu ţigări

Galaţi: PERCHEZIŢII la contrabandişti care au introdus în ţară 100.000 de pachete cu ţigări

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de DIICOT, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Galaţi au făcut 37 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unui grup infracţional format din 12 persoane şi specializat în contrabandă cu produse accizabile din tutun provenite din Republica Moldova şi duty-free.

Conform sursei citate, în perioada septembrie 2013 - februarie 2014 membrii grupării au introdus din Republica Moldova în România, prin sustragerea de la controlul vamal, cantităţi importante de ţigări, respectiv 100.000 de pachete.

Prejudiciul estimat în acest caz este de peste 500.000 de lei.

Procurorii DIICOT spun că în acest dosar vor fi audiate 30 de persoane, patru dintre suspecţi fiind deja reţinuţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici