Video GALERIE FOTO Bătaie cu perne în Piaţa Universităţii din Capitală: Combatanţilor le vor zbura, la propriu, fulgii

Câteva sute de persoane participă, sâmbătă, în Piaţa Universităţii, la o bătaie cu perne cu ocazia International Pillow Fight Day, un eveniment care are loc simultan în peste 50 de ţări, în România fiind a treia ediţie.

837 afișări

De trei ani, ţara noastră participă la International Pillow Fight Day, un eveniment care loc simultan în New York, Londra, Barcelona, Tokyo şi alte peste 50 de oraşe din toată lumea.

În Piaţa Universităţii s-au strâns sute de persoane pentru a participa la marea bătaie cu perne. Orice a avut o pernă pufoasă sau jucării de plus a putut participa la eveniment.

Pe Facebook, organizatorii au cerut multă atenţie la acest eveniment, astfelîncât să nu existe incidente.

"Ne batem doar cu perne moi şi pufoase, nu "atacăm" persoanele care nu au pernă sau deţin asupra lor o cameră foto/video. Dacă cineva se împiedică sau cade din orice fel de motiv, îl ajutăm să se ridice cât mai repede, arătam respect celor din jur, avem grija să nu îi lovim cu altceva in afara de perne, evităm să purtăm ochelari de vedere/soare şi nu sărim “la atac” până când nu se dă startul oficial".

Evenimentul se va încheia în jurul orei 18.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici