GALERIE FOTO Doi fotografi din Constanţa au recreat odaia de la sat a bunicilor pentru şedinţele foto de Crăciun

  • Şedinţele foto de Crăciun sunt cele mai aşteptate fotografii din an
  • Mihaela şi Adrian au creat în zece zile o parte din copilăria de la sat în studioul lor
  • O astfel de şedinţă foto costă 600 lei
833 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Doi fotografi din Constanţa au recreat odaia de la sat a bunicilor pentru şedinţele foto de Crăciun

Doi fotografi din Constanţa au recreat odaia de la sat a bunicilor pentru şedinţele foto de Crăciun

Adrian Marin şi Mihaela Gartone au un studio foto în Constanţa pe care l-au dedicat prietenilor.

Decorul de Crăciun este cel mai aşteptat moment pentru toţi iubitorii de fotografie. Oamenii sunt nerăbdători să vadă poveştile de lângă brad.

Cei doi fotografi şi-au dorit iniţial să creeze o poveste în stil victorian. Şemineul, elementele de catifea şi mobilierul luxuriant, au fost în coşul lor de cumpărături, dar Mihaela s-a răzgândit în ultimul moment.

Aşa au creat “Odaia de la sat”. În zece zile au reuşit să adune obiecte vechi din casa de la ţară a bunicilor şi a părinţilor şi să le dea viaţă într-un decor de Crăciun.

Această odaie reprezintă de fapt bucătăria tradiţională în care famillile se întâlneau de sărbători. Cipicii de lână, radioul la care se asculta Europa Liberă, soba, păpuşile de porţelan, bradul împodobit cu mere, sunt câteva elemente ce te întorc în timp.

MIHAELA GARTONE- FOTOGRAF: Am ales decorul ăsta pentru că mi-era dor de Crăciun. De Crăciunul pe care l-am trăit atunci când eram mică. Cred că fiecare persoană care intră în încăperea asta simte energia asta frumoasă, simte Crăciunul.

Dacă nu ştii ce ţinută să alegi pentru a te fotografia, găseşti în studio câteva piese vestimentare tradiţionale. Ai la dispoziţie bluze româneşti, ilice, cipici şi esti parte din acest decor de poveste.

Antoaneta este pentru prima dată într-un studio foto profesional. A văzut decorul pe facebook şi s-a programat pentru şedinţa foto.

Fotografiile au dus-o cu gândul la casa bunicilor, la copilăria de la ţară şi asta a determinat-o să aleagă această poveste.

Antoaneta-client: M-am simţit în familie. Ăsta a fost sentimentul pe care l-am avut legat de odaie.

ADRIAN MARIN- FOTOGRAF: Oamenii de-o seamă cu noi, oamenii mai în vârstă, efectiv le-au dat lacrimile în momentul în care au intrat. Să spunem că şocul cel mai mare l-au avut copiii, pentru că intrând aici s-au văzut transpuşi într-o poveste.

La o astfel de şedinţă foto eşti aşteptat cu cozonac şi cu ceai cald, iar preţul acestei experienţe este de 600 lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici