GALERIE FOTO: Mii de perechi de încălţăminte confiscate de poliţiştii de frontieră la Giurgiu. Cât ar fi valorat marfa

Peste 11.000 de perechi de încălţăminte contrafăcută au fost confiscate de Poliţia de Frontieră la Giurgiu. Încălţămintea provenea din Grecia şi urma să ajungă în Polonia.

778 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Mii de perechi de încălţăminte confiscate de poliţiştii de frontieră la Giurgiu. Cât ar fi valorat marfa

Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română

Camionul care a intrat în ţară din Bulgaria, era plin cu peste 11.000 de perechi de pantofi sport contrafăcuţi. Şoferul le-a spus poliţiştilor că nu ştia că bunurile erau contrafăcute.

Încălţămintea provenea din Grecia iar destinaţia finală era Polonia. Dacă ar fi ajuns la vânzare, marfa ar fi valorat 1,1 milioane de euro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând marcă identică sau similară cu o marca înregistrată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici