Video GALERIE FOTO, VIDEO | Accident de ambulanţă în Argeş: Şase persoane, între care doi copii, la spital, în urma impactului cu un autoturism

O ambulanţă care transporta şase persoane la dializă a fost implicată, vineri, într-un accident rutier în zona centrală a Piteştiului, şase oameni, între care doi copii, fiind transportaţi la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

573 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Potrivit poliţiştilor, accidentul rutier în care a fost implicată ambulanţa cu pacienţi transportaţi la dializă a avut loc în zona Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, primele indicii arătând că un autoturism ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului şi ar fi lovit ambulanţa.

În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat.

La locul accidentului au fost solicitate mai multe ambulanţe şi echipaje de Poliţie, dar şi descarcerarea, deoarece în autoturism de aflau patru persoane, un bărbat, o femeie şi două fetiţe, iar în ambulanţă 7 persoane, respectiv şoferul şi şase pacienţi.

Există şase victime, doi copii şi patru adulţi, care vor fi transportate la spitale. Sunt conştiente, stabile”, a declarat Tudor Ionescu, medic- terapie intensivă mobilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici