Trafic intens pe DN 1 – Valea Prahovei: Coloane de maşini ambele sensuri

Traficul se desfăşoară cu dificultate, vineri seara, pe Drumul Naţional 1 – Valea Prahovei, existând coloane de maşini pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

636 afișări
Imaginea articolului Trafic intens pe DN 1 – Valea Prahovei: Coloane de maşini ambele sensuri

Trafic intens pe DN 1 – Valea Prahovei: Coloane de maşini ambele sensuri

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, vineri seara, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri.

Astfel, pe sensul de mers către Braşov există coloane de autovehicule la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Sinaia şi Buşteni. În sens invers, autovehiculele rulează cu viteză redusă între Predeal şi Buşteni.

Poliţiştii le reamintesc şoferilor care circulă pe relaţia Braşov – Ploieşti că pot folosi ruta alternativă Ploieşti – Cheia – Săcele, rută pe care, până în acest moment, nu au apărut probleme de trafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici