Gândul: Autostrada Soarelui, „dirijată“ pe terenurile unor băieţi deştepţi

Tun de cel puţin 23 de milioane de euro al mafiei imobiliare la Compania de Autostrăzi: deşi statul deţine, pe malul canalului Dunăre-Marea Neagră, tot terenul necesar realizării tronsonului de autostradă Cernavodă-Constanţa, a fost ales un alt traseu, care presupune exproprieri semnificative.

20 afișări
Imaginea articolului Gândul: Autostrada Soarelui, „dirijată“ pe terenurile unor băieţi deştepţi

Fostul director al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Mihai Grecu (Imagine: mediafax Foto)

Surse din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) ne-au declarat că soluţia construirii autostrăzii pe terenul deţinut de stat în apropierea canalului a fost totuşi propusă, în cadrul unei şedinţe “cu scântei”, desfăşurate în octombrie anul trecut, sub conducerea directorului de la acea vreme, Mihai Grecu.

Citeşte mai mult despre mafia imobiliară de la Compania de Autostrăzi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici