Gândul: Brokeri şi bancheri români luptă să ajungă şoferi în străinătate

Angajaţii români spun că resimt tot mai mult nesiguranţa locului de muncă, 75 la sută dintre aceştia aplicând deja pentru un job în străinătate, deşi numărul ofertelor externe a scăzut considerabil în ultimele luni.

18 afișări
Imaginea articolului Gândul: Brokeri şi bancheri români luptă să ajungă şoferi în străinătate

Gândul: Brokeri şi bancheri români luptă să ajungă şoferi în străinătate

În luna ianuarie s-au găsit numai locuri de muncă pentru şoferi de taxi în Anglia, chelneri şi menajere pe vase de croazieră sau în Grecia. Cei mai mulţi aplicanţi au fost românii care au avut un job sigur şi bine plătit la firme de brokeraj, bănci sau pe piaţa de transport şi distribuţie.

Află mai multe despre mişcările de pe piaţa forţei de muncă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici