Gândul: Funcţionarii Primăriei Capitalei îi scurtează turnurile lui Videanu

Instalarea lui Sorin Oprescu în fotoliul de edil-şef al Capitalei are un efect neaşteptat: oportunişti, funcţionarii primăriei se leapădă de afacerile cu bani publici favorabile fostului primar, Adriean Videanu.

17 afișări
Imaginea articolului Gândul: Funcţionarii Primăriei Capitalei îi scurtează turnurile lui Videanu

Gândul: Funcţionarii Primăriei Capitalei îi scurtează turnurile lui Videanu

În acest fel, atât Prefectura Capitalei, cât şi funcţionarii municipalităţii îi vor informa, în şedinţa de consiliu de astăzi, pe consilierii proaspăt aleşi despre contestarea unui plan urbanistic zonal aprobat în ultimele luni de mandat ale lui Videanu.

Află mai multe despre planul de reorganizare a circulaţiei în zona Răzoare pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici