Gândul: Harta „inteligentă” a Bucureştiului, pe site-ul primăriei

De astăzi, bucureştenii şi turiştii care ne vizitează se vor orienta mai uşor în oraş. Asta fiindcă, pe site-ul Primăriei Capitalei (www.pmb.ro) a fost pusă o hartă digitală inteligentă care, printr-o simplă accesare de la orice calculator, îi va îndruma pe cei interesaţi, în orice punct al oraşului.

4 afișări
Imaginea articolului Gândul: Harta „inteligentă” a Bucureştiului, pe site-ul primăriei

Gândul: Harta „inteligentă” a Bucureştiului, pe site-ul primăriei

Aceasta seamănă cu un soft pentru GPS, care are cartografiate toate străzile din oraş şi clădile de pe margine, cuprinzând în total 2.000 km de artere şi 100.000 de obiective. Persoanele interesate vor putea căuta adresa dorită după numele şi numărul străzii, pe monitor apărând clădirea vizată.

În plus, harta inteligentă arată traseul cel mai scurt între două puncte din oraş şi distanţa dintre acestea. Responsabilii din Primărie spun însă că, în câteva luni harta va fi completată şi cu traseul liniilor de transport în comun şi zonele prin care acestea circulă. În plus, harta îi va îndruma pe bucureşteni, ce mijloace de transport să folosească pentru a ajunge în diferite puncte ale oraşului.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici