Gândul: Începe goana după un loc în clasa întâi în şcolile de top

Sezonul vânării unui loc în clasa întâi, în cele mai bune şcoli bucureştene, va începe de săptămâna viitoare, informează Gândul.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Începe goana după un loc în clasa întâi în şcolile de top

Gândul: Începe goana după un loc în clasa întâi în şcolile de top

Părinţii ai căror copii trebuie să înceapă şcoala, în toamnă, se vor călca din nou în picioare şi vor sta la rând ca pe vremuri la carne, numai pentru a prinde un loc cât mai bun în clasa întâi.

La Şcoala Centrală, în schimb, înscrierile aproape că s-au terminat. „Doamnă, trebuie să veniţi neapărat mâine, să vă înscrieţi copilul sau să trimiteţi pe cineva la ora nouă, de dimineaţă, să-l înscrie!”, ne-a spus la telefon o voce precipitată, când am întrebat, la secretariat, dacă au început înscrierile. În alte şcoli, secretarele ne-au informat că înscrierile vor începe după 11 februarie, adică de luni.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici