Gândul: Maidanezii din Brăila sunt otrăviţi pe străzi de ONG-ul unui puşcăriaş

Problema câinilor comunitari este rezolvată radical de către primarul Brăilei, liberalul Constantin Cibu.

3 afișări
Imaginea articolului Gândul: Maidanezii din Brăila sunt otrăviţi pe străzi de ONG-ul unui puşcăriaş

Gândul: Maidanezii din Brăila sunt otrăviţi pe străzi de ONG-ul unui puşcăriaş

Acesta a concesionat activitatea de ecarisaj unui ONG care a trecut direct la exterminarea animalelor. APAM Horez, ONG-ul în cauză, aparţine lui Vasile Horez, brăilean cu trei condamnări penale ce însumează opt ani de puşcărie efectivă.

De peste patru luni, localnicii şi asociaţiile pentru protecţia animalelor reclamă faptul că, periodic, sute de animale, câini şi pisici fără stăpân, sunt otrăvite pe străzile oraşului de la Dunăre. În tot acest timp, primarul Brăilei refuză orice discuţie pe această temă şi tratează cu indiferenţă adresele asociaţiilor pentru protecţia animalelor.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici