Gândul: Parcul Bordei, sabotat de „primarul verde“ Chiliman

Parcul Bordei este din nou în pericol de „asfaltare“, de data aceasta din cauza unui om care acum câteva luni striga peste tot că îl apără. Este vorba de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

2 afișări
Imaginea articolului Gândul: Parcul Bordei, sabotat de „primarul verde“ Chiliman

Gândul: Parcul Bordei, sabotat de „primarul verde“ Chiliman

Astăzi expiră termenul legal de 40 de zile în care Consiliul General al Bucureştiului şi Costică Costanda puteau perfecta schimbul de terenuri asupra căruia se înţeleseseră (Satul Francez contra Parcului Bordei). Numai că acest lucru nu s-a putut întâmpla, pentru că primăria lui Chiliman nu a eliberat actele necesare.

"Noi am pregătit toată documentaţia, dar nu putem perfecta schimbul, deoarece Primăria Sectorului 1 nu a eliberat certificatele de urbanism pentru cele două terenuri. Teoretic, dacă nu s-au finalizat actele în cele 40 de zile stipulate în hotărâre, schimbul nu mai poate avea loc. Asta înseamnă că omul de afaceri Costică Constanda ne poate executa oricând“, ne-a declarat Toma Tudor, secretarul general din Primăria Capitalei. În plus, Toma a declarat că, acum, Constanda poate executa conturile municipalităţii deoarece execută direct băncile, urmând ca acestea să reţină automat banii (17,7 milioane euro) din conturile primăriei.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici