Gandul: Poliţiştii îi sar în cap lui Boc

“Nu putem fi de acord cu reducerea sporurilor", a declarat Liviu Butunoi, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

17 afișări
Imaginea articolului Gandul: Poliţiştii îi sar în cap lui Boc

Gandul: Poliţiştii îi sar în cap lui Boc

"S-ar putea ajunge la mai puţin de jumătate din salariu. Un agent ar trebui să ia între 4 şi 8 milioane de lei. Această muncă a ajuns să devină de râsul lumii. Nu cred că există vreo categorie profesională care să fie plătită cu patru milioane, privată de drepturi, cu familia în pericol, cazuri de mortalitate, îmbolnăviri", sustine Butunoi.

Află ce a provocat nemulţumirea politiştilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici