Gândul: Potrivit contabilităţii "Dalli", parcările din Capitală stau goale!

Celebra firmă Dalli Exim, care deţine monopolul parcărilor din Bucureşti încă din anul 1995, nu o duce prea bine. Asta, cel puţin în acte. Astfel, din documentele firmei înfiinţate de Adrian Petrache şi Dorin Cocoş, so­ţul Elenei Udrea, reiese că în Capitală e criză de maşini, nu de locuri de parcare, informează Gândul.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Potrivit contabilităţii "Dalli", parcările din Capitală stau goale!

Gândul: Potrivit contabilităţii "Dalli", parcările din Capitală stau goale!

În prezent, Dalli exploatează „peste 2.500 locuri de parca­re, situate în 101 locaţii”, du­pă cum este precizat chiar pe site-ul societăţii.

Conform cifrelor publice de pe site-ul Ministerului Finanţelor, Dalli a avut în anul 2006 o cifră de afaceri de 13.206.222 lei noi şi un profit net de 2.185.287, adică exact cât ar încasa dacă pe fiecare loc de parcare bucureştenii nu ar pune mai mult de două maşini pe zi.

Mai multe pe www. gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici