Gândul: Revelionul în Predeal şi Poiană - între 1600 şi 2000 de euro, de persoană

„Pentru Revelionul din acest an nu s-a prea umblat la preţuri, tarifele au fost ajustate doar cu 5-8%, cât să acopere, cât de cât, creşterile de preţuri din acest an la utilităţi şi alimente”, informează cotidianul Gândul.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Revelionul în Predeal şi Poiană - între 1600 şi 2000 de euro, de persoană

Gândul: Revelionul în Predeal şi Poiană - între 1600 şi 2000 de euro, de persoană

„Liniştitor”, anunţul a fost făcut de preşedintele Patronatului din Turism, Daniel Vasilescu, la deschiderea Bursei Naţionale de Turism - secţiunea „Munte, Afaceri, Agroturism”, desfăşurată la începutul acestei săptămâni la Braşov, la care au participat 50 de agenţii turistice din ţară.

 

 

Un tur pe la standurile ofertanţilor ne-a demonstrat însă că zisele „ajustări” de tarife reprezintă, în realitate, creşteri de preţuri de circa 25%, asortate cu înştiinţări gen „nu mai sunt disponibile decât vreo 20% din locuri” sau chiar „ne pare rău, dar de Revelion suntem full, am vândut toate locurile”! Astfel, luând „la puricat” ofertă cu ofertă, am descoperit că pentru cel mai ieftin Revelion - sejur de 4 zile, cu trei nopţi de cazare cu demipensiune şi petrecerea din noaptea dintre ani - trebuie să mergi tocmai la Baia Mare, unde „distracţia” costă 493 de lei noi de persoană la 3 stele.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici