Gândul: Telefericul – mijloc de transport în comun, la Bucureşti

În câţiva ani, bucureştenii ar putea merge la serviciu cu telegondola. Proiectul aparţine Primăriei sectorului 2 din Capitală şi a fost discutat ieri, în cadrul întâlnirii pe care edilul Neculai Onţanu a avut-o cu experţii.

53 afișări
Imaginea articolului Gândul: Telefericul – mijloc de transport în comun, la Bucureşti

Gândul: Telefericul – mijloc de transport în comun, la Bucureşti

Proiectul telegondolei ca mijloc de transport este gândit în două variante. Prima prevede un traseu scurt: porneşte din Dobroieşti, trece peste lacurile Fundeni, Plumbuita, Tei şi se opreşte în buza lacului Floreasca.

Află cum s-ar putea materializa proiectul telegondolei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici