Garda Naţională de Mediu a primit avizul Guvernului să cumpere şapte bărci cu motor

Garda Naţională de Mediu va achiziţiona şapte bărci cu motor, pentru aplicarea proiectului privind Managementul Comun al Riscului în Zona de Frontieră a Dunării, numărul maxim de ambarcaţiuni pentru instituţie fiind astfel stabilit la un total de 27 unităţi, la care se adaugă 264 autoturisme.

87 afișări
Imaginea articolului Garda Naţională de Mediu a primit avizul Guvernului să cumpere şapte bărci cu motor

Garda Naţională de Mediu a primit avizul Guvernului să cumpere şapte bărci cu motor (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Achiziţia a fost aprobată, miercuri, de Guvern, prin hotărâre.

"Prin hotărârea adoptată de Guvern se aprobă achiziţionarea unui număr de 7 bărci cu motor care vor intra în dotarea Gărzii Naţionale de Mediu în cadrul implementării proiectului Managementul Comun al Riscului în Zona de Frontieră a Dunării. În acest fel, pentru GNM numărul maxim de autoturisme va fi de 264 şi numărul maxim de ambarcaţiuni de 27", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Prin intermediul proiectului "Managementul comun al riscului în zona de frontieră a Dunării" este aplicat un sistem integrat de prevenire a dezastrelor naturale şi îmbunătăţire a pregătirii şi intervenţiei în caz de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici