Gavrilă Pop, schimbat de la conducerea Jandarmeriei Române. Mircea Olaru îl va înlocui

Generalul Gavrilă Pop a fost înlocuit, marţi, de la conducerea Jandarmeriei Române, cu colonelul Mircea Olaru, printr-un ordin al ministrului Mircea Duşa, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).

798 afișări
Imaginea articolului Gavrilă Pop, schimbat de la conducerea Jandarmeriei Române. Mircea Olaru îl va înlocui

Gavrilă Pop (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

În mai, Pop a fost împuternicit, pentru şase luni, în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române (IGJR).

În perioada 2007-2010, el a condus Jandarmeria Capitalei, de la conducerea căreia a fost demis în noiembrie 2010, după mitingul poliţiştilor desfăşurat la Palatul Cotroceni, motivul oficial invocat fiind managementul defectuos.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşă, a anunţat, marţi, că intenţionează să schimbe încă un inspector şef, ca urmare a verificărilor pe care ministerul le-a făcut, la nivel naţional, în ultima perioadă.

Duşa nu a precizat cine ar urma să fie înlocuit din funcţie.

Până acum, în urma verificărilor efectuate de Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), au fost înlocuiţi din funcţie şefii inspectoratelor de Poliţie judeţene Botoşani, Timiş şi Arad, dar şi şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Marcel Lucaciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici