Generalul Pleşiţă, scos de sub urmărire penală în dosarul “Europa liberă”

Nicolae Pleşită, fost şef al DIE, omul care l-a angajat pe Carlos Şacalul pentru a lichida oponenţi ai regimului Ceauşescu şi care a pus la cale atentatul cu bombă de la sediul Europei Libere, în 1981, a scăpat basma curată, informează Q Magazine.

35 afișări
Imaginea articolului Generalul Pleşiţă, scos de sub urmărire penală în dosarul “Europa liberă”

Generalul Pleşiţă, scos de sub urmărire penală în dosarul “Europa liberă”

El a "fentat" acuzaţiile de omor deosebit de grav, tentativă de omor deosebit de grav, vătămare corporală, lipsire de libertate în mod ilegal, răpire de persoane, fals în înscrisuri oficiale, uz de fals etc.

Informaţia a fost confirmată pentru Q Magazine de către procurorul militar gen.Dan Voinea, fost, până de curând, procuror şef adjunct la Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului instanţei supreme.

Citeşte mai multe despre Nicolae Pleşită şi dosarul  “Europa liberă”  pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici