Gest impresionant al unei fetiţe: Şi-a donat banii de Crăciun pentru câinii unui adăpost din Carei

O fetiţă a decis să îşi doneze banii primiţi de Crăciun pentru câinii de la un adăpost din Carei, judeţul Satu Mare.

395 afișări
Imaginea articolului Gest impresionant al unei fetiţe: Şi-a donat banii de Crăciun pentru câinii unui adăpost din Carei

Gest impresionant al unei fetiţe: Şi-a donat banii de Crăciun pentru câinii unui adăpost din Carei

Gestul fetiţei a fost făcută public pe pagina de Facebook a unui adăpost de animale din Carei.

”Ce copii minunaţi mai sunt, şi ce părinţi extraodinari! Unul din aceşti copii minunaţi este şi Cynthia Pap, care din bănuţii primiţi de Moş Crăciun s-a gândit să facă o bucurie căţeilor din adăpost, cumpârandu-le bobiţe. Îşi mulţumim frumos, înger de copil pentru iubirea ce o ai faţă de necuvântătore. Să ai un an nou cu bucurii şi multa sănătate alături de părinţi!”, scriu reprezentanţii adăpostului de animale din Carei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici