Ghinion: Un tânăr a fost reţinut, după ce a fost prins la volan de 13 ori, deşi avea permisul suspendat

Un tânăr de 28 de ani, din Suceava, a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Călăraşi, după ce a fost prins la volan, deşi avea permisul suspendat. Pentru că acesta se afla a 13-a abatere de acest gen, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

1568 afișări
Imaginea articolului Ghinion: Un tânăr a fost reţinut, după ce a fost prins la volan de 13 ori, deşi avea permisul suspendat

Ghinion: Tânăr reţinut după ce a fost prins la volan de 13 ori, deşi avea permisul suspendat

Poliţiştii l-au prins pe tânărul de 28 de ani, din Suceava, la volanul unui autoturism cu semiremorcă pe raza localităţii Dor Mărunt, din judeţul Călăraşi.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că şoferul avea permisul suspendat şi că a mai fost depistat de 12 ori, pe raza altor judeţe, la volan, deşi nu avea acest drept, au transmis reprezentanţii IPJ Călăraşi.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei pentru luarea unor măsuri preventive.

Taguri:
tânăr,
reţinut,
permis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici