Gigi Becali a venit în Vrancea cu 12 utilaje pentru a ajuta la deszăpezirea localităţilor izolate

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a venit, duminică, în judeţul Vrancea, pentru a ajuta la deszăpezire, omul de afaceri trimiţând în judeţ 12 utilaje care să intervină în localităţile izolate din cauza nămeţilor.

5899 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali a venit în Vrancea cu 12 utilaje pentru a ajuta la deszăpezirea localităţilor izolate

Gigi Becali a venit în Vrancea cu 12 utilaje pentru a ajuta la deszăpezirea localităţilor izolate (Imagine: George Noptes/Medifax Foto)

Gigi Becali a venit la Consiliul Judeţean Vrancea, fiind aşteptat de peste o sută de persoane care au dorit să i se alăture la acţiunea de deszăpezire a judeţului.

El a spus că a adus în judeţul Vrancea 12 încărcătoare cu lamă şi 1.000 de lopeţi.

"Fac apel la locuitorii din Vrancea să participe la acţiunea de deszăpezire. Nu voi pleca de aici (n.r. - Vrancea) până când nu se va deszăpezi tot judeţul. Utilaje avem, lopeţi avem, dar avem nevoie de forţă de muncă. Va fi o tabără de lucru şi nu plecăm până nu rezolvăm problema. În câteva zile rezolvăm situaţia", a spus Gigi Becali, care a cumpărat 40 de perechi de bocanci, şosete, mănuşi şi căciuli pentru cei care au participat la deszăpezire.

Becali a spus că a beneficiat de sprijinul autorităţilor, precizând că şeful CJ Vrancea, Marian Oprişan, a fost alături de el. "Marian Oprişan ne-a sprijinit foarte mult şi este alături de noi în tot ce facem. E o situaţie grea, dar nu ne vom da bătuţi", a mai spus Becali.

Primele două utilaje de deszăpezire au ajuns în judeţ duminică în jurul prânzului şi au fost direcţionate către comuna Dumitreşti, unde sunt izolate în prezent peste 1.500 de persoane. Tot aici, a ajuns şi Gigi Becali care a participat la acţiunea de deszăpezire.

"Toată lumea la treabă, organizat. Nu plecăm de aici până nu scoatem din zăpadă şi ultima oaie din cel mai îndepărtat sat de pe această vale. Wolele sunt aduse să spargă nămeţii", le-a spus Gigi Becali, oamenilor.

El le-a cerut oamenilor din localitate să vină şi să ajute la deszăpezire: "Puneţi mâna pe lopeţi şi la treabă! Nu mai staţi la cârciumi".

"Oamenii care au bani ar putea face şi ei un gest. Nu cred că la banii lor ar fi greu să trimită un camion cu mâncăruri, ulei, făină, din astea. Cât e 4.000-5.000 de euro, maxim 10.000 de euro. Să încarce şi ei un camion de alimente şi să vină încoace. Acesta e apelul meu la oamenii bogaţi", a afirmat Becali.

Gigi Becali s-a urcat pe un utilaj de deszăpezire, iar la un moment dat s-a blocat în nămeţi, el luând un cablu pe care l-a legat de Wola, iar cu ajutorul autoturismului Hummer cu care a venit a scos utilajul din zăpadă.

Întrebat unde va dormi, Gigi Becali şi-a scos haina lungă de blană din maşină şi a întins-o pe jos, după care s-a aşezat şi s-a învelit, spunând: "Eu pot să dorm în zăpadă. Rezist oriunde".

Acţiunea de deszăpezire iniţiată de Becali va continua şi zilele următoare.

Celelate utilaje de deszăpezire trimise de Gigi Becali au ajuns în judeţ pe parcursul zilei de duminică.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici