Gigi Becali: O să ajut familia lui Vadim Tudor, dar nu dau bani pentru mâncarea câinilor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, spune că le va ajuta financiar pe soţia şi pe cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni, dar că nu este dispus ca o parte din bani să fie daţi pentru creşterea câinilor pe care familia fostului senator îi are în grijă.

2625 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: O să ajut familia lui Vadim Tudor, dar nu dau bani pentru mâncarea câinilor

Gigi Becali: O să ajut familia lui Vadim Tudor, dar nu dau bani pentru mâncarea câinilor

"Am vorbit că o să-i ajut. Eu o să vorbesc cu soţia şi o să le ajut. E şi un proiect acum la Senat, prin care poate renunţa la pensia ei şi să ia pensia domnului Vadim, dacă este mai mare. Eu m-am interesat peste tot să văd dacă pot să o angajez pe fiica lui şi la Parlamentul European. Să vedem ce va fi. O să merg la soţia lui să vorbesc. Eu o să ajut, dar am auzit că nu ştie cum o să se descurce cu câinii, eu nu dau mâncare la câini", a declarat Gigi Becali, vineri, într-o conferinţă de presă.

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă luni, la vârsta de 65 de ani, fiind înmormântat joi.

Apropiaţii fostului senator spuneau că acesta avea datorii mari şi nu îşi mai putea susţine financiar publicaţiile, el încercând chiar să îşi vândă o parte din colecţia de cărţi şi manuscrise. De asemenea, Corneliu Vadim Tudor a avut peste 100 de procese de calomnie, inclusiv cu parlamentari, iar magistraţii l-au obligat la plata unor sume importante drept despăgubiri.

“Nu a lăsat testament pentru că noi nu avem averi. Singurul lucru pe care îl avem este casa, ziarul şi revista. Ne rămăn noua”, spunea una dintre fiicele acestuia, Lidia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici