Gigi Becali se implică în ajutorarea bătrânilor în timpul pandemiei de coronavirus. „Îmi e milă, ce să fac"

  • Gigi Becali a dezvăluit că este sunat de bătrâni care îi cer mâncare.
  • Finanţatorul FCSB-ului susţine că a format o echipă pentru a ajuta persoanele vârstnice.
  • Becali va furniza măşti spitalelor din Craiova şi Caracal.
1156 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali se implică în ajutorarea bătrânilor în timpul pandemiei de coronavirus. „Îmi e milă, ce să fac"

Gigi Becali se implică în ajutorarea bătrânilor în timpul pandemiei de coronavirus. „Îmi e milă, ce să fac"

Gigi Becali a dezvăluit că este sunat de persoanele vârstnice care îi cer ajutorul, deoarece aceştia duc lipsa hranei.

Finanţatorul FCSB-ului a declarat că, pentru a-i ajuta pe bătrânii din România, a format o echipă pe care o plăteşte pentru a le furniza hrană persoanelor în vârstă.

De asemenea, Gigi Becali susţine că va furniza măşti spitalelor din Craiova şi Caracal

Nu se poate aşa ceva în spitale. Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac...Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni”.

Gigi Becali este de părere că oamenii de afaceri se pot implica pentru a ajuta România să treacă peste criza economică provocată de pandemia de coronavirus.

Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat şi să băgăm bani mulţi ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm şi plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta ce fac ei că nu dau nici măcar măşti la spitale şi plâng doctorii să le dau eu măşti. Împart şi eu câte 1000-2000 de măşti la câte un spital, ce facem, păi dormim? Daţi-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri şi să luăm noi măsurile astea de econimie. Dacă nu ştiţi, nu e ruşine! Vin eu cu nişte oameni pe care îi aleg eu şi rezolvăm noi. Nu cu Mercedes să plecăm de pe loc, dar măcar cu Audi să plecăm, dar nu cu Trabantul”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici