Gigi Becali spune că este în atenţia ANI pentru "incompatibilitate şi concurenţă neloială"

Europarlamentarul Gigi Becali a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că are din nou procese cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), pentru "incompatibilitate şi concurenţă neloială", precizând că a rupt notificarea primită din partea ANI.

50 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali spune că este în atenţia ANI pentru "incompatibilitate şi concurenţă neloială"

Gigi Becali spune că este în atenţia ANI pentru "incompatibilitate şi concurenţă neloială" (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Am alte procese cu ANI acum, de incompatibilitate şi de concurenţă neloială. Incompatibilitate între funcţia de europarlamentar şi cea de acţionar la Avicola Iaşi. Probabil la asta se referă, nu ştiu. Eu sunt în Comisia de Agricultură la Parlamentul Europei şi deţin acţiuni la Avicola Iaşi. Asta cred că e concurenţa neloială. Unde văd ei asta, nu ştiu. Probabil că aflu de acolo cu cât se vinde kilogramul de pui şi îl pun în aplicare mai repede în România. Da, am primit o notificare, dar nici nu m-am dus. Am luat-o, am rupt-o în bucăţi şi am aruncat-o la gunoi", a spus Becali.

În luna martie, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) s-a autosesizat şi a deschis un nou dosar de verificare a averii europarlamentarului Gigi Becali, de data aceasta încercând să lămurească problema sumelor împrumutate de acesta unor persoane care ar controla firma de sere Leoser.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici