Gigi Boeru vroia 40 de case şi terenuri în Bucureşti

Interlopul Gheorghe Constantinescu, zis Gigi Boeru, ajutat de funcţionari ai statului, vroia să intre în posesia a 40 de terenuri şi case din centrul Capitalei şi din zona Chitila.

198 afișări
Imaginea articolului Gigi Boeru vroia 40 de case şi terenuri în Bucureşti

Gigi Boeru vroia 40 de case şi terenuri în Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Gigi Boeru a pus la punct o reţea infracţională, din care făceau parte şi funcţionari din Primăria Municipiului Bucureşti, de la Direcţia de Taxe Locale sector 1, 2 şi 3, de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate, dar şi angajaţi ai unor birouri notariale.  Anchetatorii au remarcat că membrii clanului Boeru preferau imobile proprietate de stat sau pe cele pentru care impozitul nu era plătit de o lungă perioadă de timp.

Află mai multe despre reţeaua clanului Boeru şi mafia din primării pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici