Giurgiu: poliţiştii de frontieră au găsit aproape un kilogram de cocaină într-o maşină

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au găsit aproape un kilogram de cocaină în maşina unui român care venea din Bulgaria.

69 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: poliţiştii de frontieră au găsit aproape un kilogram de cocaină într-o maşină

Giurgiu: poliţiştii de frontieră au găsit aproape un kilogram de cocaină într-o maşină

Joi, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Bucureşti, au prins un cetăţean român care se deplasa cu o maşină în care a fost găsit aproape un kilogram de cocaină (850 g).

Acesta s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară dinspre Bulgaria, iar ca urmare a verificărilor suplimentare făcute de poliţiştii de frontieră, sub bancheta din spate a autovehiculului, a fost descoperită o pungă din plastic în care se aflau patru pachete de formă dreptunghiulară, sigilate cu bandă adezivă, conţinând cocaină.

În cauză au fost sesizaţi procurorii DIICOT, care au reţinut faptul că cele peste 850 grame de cocaină au fost introduse de inculpat pe teritoriul României, ascunse în autoturism, fiind destinate comercializării.

Procurorii au dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore a inculpatului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc.

Vineri, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici