Video Grav accident feroviar: un bărbat şi trei copii şi-au pierdut viaţa

Patru persoane, între care trei copii, şi-au pierdut viaţa, iar alte două sunt în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, duminică după-amiază, la o trecere de cale ferată din localitatea gorjeană Budieni.

187 afișări

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs în jurul orei 17.00, o maşină în care se aflau doi localnici din Budieni, împreună cu patru copii, dintre care trei fraţi, care se deplasau spre un câmp de la marginea satului, fiind lovită în plin de un tren la o trecere de cale ferată.

În urma impactului, doi copii în vârstă de şapte şi, respectiv, opt ani au murit pe loc. De asemenea, şi-a pierdut viaţa şi un bărbat, care a fost scos dintre fiarele contorsionate de către un echipaj de descarcerare.

Alte trei persoane - doi fraţi în vârstă de 9 şi, respectiv, 11 ani, şi un alt bărbat - au fost grav rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu. La aproximativ trei ore de la producerea accidentului, a murit la spital şi băiatul în vârstă de nouă ani.

Conform dr. Gabriela Ionescu de la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu, bărbatul internat este în stare bună, conştient, în timp ce băiatul de 11 ani este în stare gravă, motiv pentru care a fost trimis la o clinică de neurochirrgie din Craiova.

Bărbatul aflat în spital, Ion Scurt, de 40 de ani, se întorsese sâmbătă noapte din Anglia, unde lucrase pentru a-şi construi o casă în localitatea natală.

Toate persoanele implicate în acest accident sunt rude.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici