Grupare infracţională specializată în trafic de droguri, destructurată de procurori

O grupare infracţională specializată în trafic de droguri şi formată din şase persoane a fost destructurată, vineri, de procurorii DIICOT Olt, în urma mai multor percheziţii domiciliare, fiind descoperită şi cantitatea de 20 de kilograme de cannabis.

82 afișări
Imaginea articolului Grupare infracţională specializată în trafic de droguri, destructurată de procurori

Grupare infracţională specializată în trafic de droguri, destructurată de procurorii (Imagine: Darius Mitrache/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Olt, împreună cu poliţişti din cadrul SCCO Olt, au destructurat o grupre infracţională formată din şase persoane, cetăţeni români şi italieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 55 de ani, cercetaţi pentru trafic de droguri de risc.

Din probele administrate în cauză de către procurorii DIICOT reiese că membrii grupării ar fi avut o cultură de cannabis pe un teren din judeţul Olt.

În urma percheziţiilor domiciliare făcute de oamenii legii, au fost ridicate peste o mie de plante de cannabis, aflate în diferite stadii de vegetaţie, provenind din cultura respectivă, precum şi cantitatea de peste 20 de kilograme de cannabis.

Cele şase persoane au fost duse la audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici