Video Grupare specializată în ameninţări, tâlhării şi distrugeri, destructurată de Poliţia Capitalei

O grupare infracţională specializată în furturi sub ameninţare cu arme, în tâlhării, distrugeri şi tulburarea liniştii publice a fost destructurată miercuri de Poliţia Capitalei, trei bărbaţi fiind reţinuţi, în vreme ce un al patrulea este deja arestat în alt dosar.

71 afișări

Poliţiştii Secţiei 19 şi luptătorii SIAS au făcut, miercuri dimineaţă, trei percheziţii în Bucureşti, în urma cărora i-au găsit pe Marius P. (32 de ani), Gabriel A. (36 de ani) şi Gheroghe I. (38 de ani), căutaţi pentru infracţiuni comise între lunile august şi decembrie 2010, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii au stabilit că, în 31 august, cei trei şi Sorin P., care este deja arestat într-un alt dosar, au intrat în două săli de jocuri din sectorul 5 Bucureşti, unde prin ameninţare cu arma şi lovire i-au obligat pe operatorii de sală să le dea încasările, respectiv aproape 6.000 de lei.

În 29 septembrie, Marius P, Gabriel A. şi Sorin P. au intrat într-o agenţie de pariuri din cartierul Rahova, unde au agresat-o pe operatoare şi au distrus două aparate de jocuri cu o sabie. Prejudiciul a fost estimat la aproape 10.000 de lei.

În 13 decembrie, Marius P. şi Gabriel A. au intrat într-o altă sală de jocuri din sectorul 5, unde au distrus mai multe aparate cu o sabia şi au tulburat liniştea publică. Prejudiciul a fost estimat la 25.000 de lei.

Bărbaţii au comis mai multe fapte de acest gen, ei fiind cercetaţi pentru tâlhărie, ameninţare, distrugere, port fără drept de cuţit, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

P. Marius, A. Gabriel şi I. Gheorghe au fost reţinuţi miercuri, urmând a se face propunere de arestare preventivă a lor.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici