Guvernul a decis reînfiinţarea Institutului Inimii de la Târgu-Mureş

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Executivul a decis reînfiinţarea Institutului Inimii de la Târgu-Mureş şi că la începutul lunii octombrie va fi realizat primul transplant.

263 afișări
Imaginea articolului Guvernul a decis reînfiinţarea Institutului Inimii de la Târgu-Mureş

Guvernul a decis reînfiinţarea Institutului Inimii de la Târgu-Mureş (Imagine: Elvira Gheorghiţă/Mediafax Foto)

"Am informat Guvernul că, la începutul lunii octombrie, se vor relua transplanturile. Până atunci, trebuie să ne organizăm şi să creem toate condiţiile necesare pentru funcţionarea în bune condiţii a institutului. Fondurile necesare vor fi asigurate de la bugetul Ministerului Sănătăţii", a declarat Eugen Nicolăescu.

Decizia de reînfiinţare a fost luată în şedinţa de miercuri a Executivului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici